Mořská treska na bramborech v troubě

Recepty připravované v troubě mám moc ráda. Výsledkem je totiž vždy vynikající jídlo s minimálně vynaloženou námahou :).

Ingredience pro 2 osoby:

4 brambory

1 cibule

2 větší filety mořské tresky

Olivový olej

Rozmarýn

Sůl

Petrželka

Postup:

Mísu vhodnou pro troubu pokapeme olivovým olejem.

.

Brambory nakrájíme na kolečka.  Vložíme do mísy pokapané olivovým olejem a posolíme.

Přidáme cibuli nakrájenou taktéž na drobné kolečka.

.

Pokapeme znovu olivovým olejem a posypeme rozmarýnem.

Necháme péct ve vyhřáté troubě přibližně 40 minut.

Brambory s cibulí sem tam promícháváme.

.

Poté (po 40ceti minutách) položíme na brambory mořskou tresku a necháme péct dalších 10 minut.

Když je treska hotová, můžeme servírovat. Jídlo na talíři posypeme čerstvou petrželkou.

.

Dobrou chuť!

Jsem nadšená propagátorka mediteránské diety a jejího životního stylu. Přímo od zdroje z Barcelony provázím lidi základními principy tohoto způsobu stravování, učím je jak snadné je vařit zdravě, lahodně, čerstvě, sezónně a přitom levně a pomáhám tak krok po kroku odhalit tajemství dlouhověkosti mediteránských národů. Můj příběh si přečtěte tady.>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.