Vařený květák

Pokud patříte stejně jako já k milovníkům zeleniny, tak si ji neváhejte připravit jen tak vařenou ve vodě se špetkou soli a pár kapkami olivového oleje.

Především květák a brokolice se k tomuto způsobu přípravy skvěle hodí.

Ingredience pro 2 osoby:

Menší půlka květáku

Olivový olej

Sůl

Postup:

Květák dobře omyjeme a rozlámeme ho na menší hlavičky.

Vložíme do hrnce s vodou, osolíme, pokapeme olivovým olejem a necháme vařit přibližně 20 minut.

.

.

Poté přecedíme a můžeme podávat.

Skvěle se hodí jako předkrm, příloha anebo část večere!

Jsem nadšená propagátorka mediteránské diety a jejího životního stylu. Přímo od zdroje z Barcelony provázím lidi základními principy tohoto způsobu stravování, učím je jak snadné je vařit zdravě, lahodně, čerstvě, sezónně a přitom levně a pomáhám tak krok po kroku odhalit tajemství dlouhověkosti mediteránských národů. Můj příběh si přečtěte tady.>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.