Ranní ovesná kaše

Ranní ovesná kaše

I když se snažím snídaně střídat, ranní kaše z ovesných vloček patří k mým favoritům.  Ráda jím po ránu něco teplého. Proto teplá voda s kapkou citrónu nalačno a posléze teplá kaše z ovesných vloček posypaná suchými plody je pro mě absolutní top :).

Ingredience pro 2 osoby:

1 hrnek ovesných vloček

voda

suché plody, semínka podle chuti

 Do hrnce vsypeme 1 sklenici ovesných vloček, zalejeme vodou tak, aby přesahovala ovesné vločky o 2 prsty, a necháme na mírném ohni vařit po dobu 5 minut. Občas promícháme, aby se nám vločky nepřilepily na dno.  Po té vypneme oheň, necháme na 5 minut odstát. Posypeme například rozinkami, slunečnicovými, dýňovými a chia semínky a můžeme podávat.

Jsem nadšená propagátorka mediteránské diety a jejího životního stylu. Přímo od zdroje z Barcelony provázím lidi základními principy tohoto způsobu stravování, učím je jak snadné je vařit zdravě, lahodně, čerstvě, sezónně a přitom levně a pomáhám tak krok po kroku odhalit tajemství dlouhověkosti mediteránských národů. Můj příběh si přečtěte tady.>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.