Granátové jablíčko v pomerančové šťávě

Typickým dezertem mediteránských národů je ovoce.

Vyzkoušejte si připravit ovocný dezert tentokrát z granátového jablíčka a pomeranče a dodejte vašemu tělu extra porci vitamínu c. Právě teď na podzim je jejich sezóna.

Ingredience pro 2 osoby:

1 granátové jablíčko

2 pomeranče

Postup:

Granátové jablíčko rozřízneme na půl, rozlomíme každou půlku a postupně vysypeme na talířek červená zrníčka.

.

Dbáme na to, aby na nich nezůstala žádná kůže, dodala by totiž dezertu nahořklou chuť.

.

Vytlačíme šťávu ze 2 pomerančů a zalijeme ním připravené talířky s granátovými zrníčky.

Ozdobíme mátou a dáme na 10 minut vychladit do ledničky.

Poté můžeme podávat.

.

Dobrou chuť!

Jsem nadšená propagátorka mediteránské diety a jejího životního stylu. Přímo od zdroje z Barcelony provázím lidi základními principy tohoto způsobu stravování, učím je jak snadné je vařit zdravě, lahodně, čerstvě, sezónně a přitom levně a pomáhám tak krok po kroku odhalit tajemství dlouhověkosti mediteránských národů. Můj příběh si přečtěte tady.>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.